Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 26. 4. 2019 (rop, tatvini iz blagajn)

26. 04. 2019 08:25

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 81 interventnih dogodkov.

S področja cestnega prometa poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami udeleženih in 19 z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Rop – Celje

Včeraj, okoli 14. ure, so bili obveščeni o ropu. K 65-letnemu občanu sta v stanovanje stanovanjskega bloka v Celju prišla 34-letna znanka in njen prijatelj ter zahtevala denar. Moški je občana pretepel in ga hudo poškodoval. 34-letnica je medtem preiskala stanovanje in ukradla manjšo vsoto gotovine in dva srebrnika. Osumljena sta oškodovancu vzela še telefon in ga zaklenila v stanovanje. Hudo poškodovanega občana so oskrbeli v Splošni bolnišnici v Celju, osumljena še iščejo.

Tatvina – Celje

V Celju so obravnavali tatvino denarnice. Neznani storilec jo je občanki ukradel iz torbice na vrtu gostinskega lokala.

Tatvini iz blagajn v trgovinah – Šentjur, Žalec

V trgovinah v Šentjurju in Žalcu so včeraj obravnavali primera tatvin iz dveh blagajn. V Šentjurju je storilec, na za zdaj še neznan način, ukradel 190 € , v Žalcu pa dobrih 400 €

Iskanje pogrešane osebe – Velenje

Sinoči so se ukvarjali z iskanjem 86-letnega moškega doma z območja Velenja, ki živi sam, o pogrešanju so nas obvestili sosedje. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da je bil pogrešan hospitaliziran v bolnišnici.

Poškodovanje vozila – Celje

Danes zjutraj so bili obveščeni o poškodovanju osebnega vozila, parkiranega na Erjavčevi ulici v Celju. Storilec je na vozilu zlomil kljuko na voznikovih vratih in lastniku povzročil za dobrih 200 € škode.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
146 queries in 1,040 seconds.