Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 28. 8. 2020 (ukradel železniške tire, tovornjakar z 2,6 promila,…)

28. 08. 2020 13:46

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah  prejeli  301 klice občanov. 74 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Prometna varnost

Okoli enajste ure so na lokalni cesti Tržišče – Spodnje Sečovo – Tuncovec, izven  naselja Rogaška Slatina, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je hudo  poškodovala  63-letna  kolesarka.  Med vožnjo po klancu navzdol ji je pred  kolo  skočil neznani pes. Kolesarka je močno zavila, da bi preprečila trčenja,  pri  tem  pa  izgubila  oblast  nad  kolesom,  padla  in  se hudo poškodovala.

V  Šmarju pri Jelšah so v dopoldanskih urah obravnavali prometno nesrečo v kateri  je  bil  lažje poškodovan 73-letni pešec, ki je na prehodu za pešce pravilno prečkal vozišče. Vanj je trčila voznica osebnega vozila, ki so ji zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Na  Ravnah  na  Koroškem  so okoli 16. ure obravnavali prometno nesrečo, v kateri  se je lažje poškodoval 42-letni motorist, državljan Madžarske. Vanj je  v  krožišču  trčila  53-letna voznica osebnega vozila, ki so ji izdali plačilni nalog.

V  Tržišču  pri  Rogaški  Slatini se je v prometni nesreči lažje poškodoval 68-letni  motorist,  ki  je  padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Izdali so mu plačilni nalog.

V Letušu so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja zasegli kolo z motorjem.

V  Ločici  ob Savinji so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje.

Na  območju Rogaške Slatine so zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in močno pod vplivom alkohola. V krvi je imel kar 2,6 promilov alkohola.

Kriminaliteta

V  Radljah  ob Dravi so obravnavali vlom v slaščičarno. Storilec je vlomil skozi stranska vrata in ukradel priročno blagajno z menjalnim denarjem.

Izpred  delavnice podjetja je neznani storilec ponoči ukradel več rabljenih delov osebnega vozila.

V  Zidanem  Mostu  je neznani storilec s tovorne železniške postaje ukradel okoli 60 železniških tirov.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 1,065 seconds.