Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 5. 6. 2020 (huje poškodovan kolesar, zasegi vozil pijanim voznikom,…)

05. 06. 2020 14:37

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 250 občanov. 64 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.

Današnje policijsko poročilo je povsem v znamenju dogajanja s področja cestnega prometa.

V Lokah pri Mozirju se je včeraj okoli pol desetih dopoldne huje poškodoval 17-letni kolesar. Kolesarju se je med vožnjo snela veriga, zaradi česar je zapeljal v desno, trčil v pločnik in padel.

Okoli enih zjutraj so v Preboldu obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal, da je imel 1.2 promila alkohola v krvi. Voznika so pridržali do streznitve.

V Ločah so zasegli neregistrirano osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi 1,3 promila alkohola. Voznik je imel na vozilu nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Omenjenega voznika so v nadaljevanju v Klokočovniku še dvakrat obravnavali zaradi kršitve javnega reda in miru. Ker s kršitvami ni prenehal in je žalil občane in jim grozil, so ga pridržali do streznitve.

Neregistrirano osebno vozilo so vozniku, ki je vozili brez vozniškega dovoljenja, včeraj zasegli tudi v Rimskih Toplicah.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
174 queries in 3,124 seconds.