Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 7. 8. 2020 (odtujili kolesa pritrjena na avtomobil, padec mopedista,…)

07. 08. 2020 10:22

Na  telefonsko  številko 113 oziroma OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih 276 klicev, od tega je bilo 78 interventnih dogodkov.

Kriminaliteta

Na  ljubljanski cesti v Celju je neznani storilec iz hodnika stanovanjskega bloka odtujil kolo znamke Ghost.

Tatvino  kolesa  so  obravnavali  tudi  šmarski policisti.  V Podčetrtku so nepridipravi  iz  nosilca  za  kolesa,  nameščenega  na  parkiranem osebnem avtomobilu  odtujili  dva kolesa.  Kolo je bilo odtujeno tudi v Pokleku pri Podsredi. Tatvina je bila izvršena iz nezaklenjene  garaže.

Na  počivališču  Tepanje  je  bila  izvršena  tatvina  nafte  iz  tovornega avtomobila. Odtujeno je bilo 200 litrov nafte.

Vlomljeno je bilo v stanovanjsko hišo v Dramljah. Storilec je vlomil  skozi vhodna vrata, preiskal prostore ter odtujil zlatnino.

V  Slovenskih  konjicah  so  policisti  obravnavali poskus vloma v poslovni prostor.

Prometna varnost

Obravnavli  so  dve  prometni nesreči s hudimi telesnimi poškdobami, tri z lažjimi ter devet z materialno škodo.

Ob  08.29  uri  so  bili obveščeni o padcu mopedista  na Ipavčevi v Celju. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je bil 77 letni voznik  kolesa z motorjem v nesreči udeležen sam in je zaradi neprilagojene hitrosti  izgubil  oblast  nad  vozilom  ter  padel.  Pri padcu se  je hudo telesno poškodoval.

Okoli  17.30 ure so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti  Radlje  –  Brezno.  Do  nesreče  je   prišlo, ko je 59 letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčila v nasproti vozeč  osebni  avto.  59  letna  voznica  se  je  pri trčenju  huje telesno poškodovala,  34 letni voznik nasproti vozečega vozila pa lažje.

V  Podčetrtku  so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Javni red in mir

Javni  red  in  mir  je bil kršen  šest krat na javnem kraju in sedemkrat v zasebnih prostorih.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,073 seconds.