Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 8. 11. 2019 (številni vlomi)

08. 11. 2019 10:39

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar – Okrešelj

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je v preteklih dneh v celoti pogorel Frischaufov dom na Okrešlju. Danes bodo opravili ogled požarišča. Podatke o ugotovitvah ogleda bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Vlomi v stanovanjske hiše – Čeplje, Polzela in Studence

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Čepljah na območju Policijske postaje Žalec. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel nekaj kosov nakita in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj obravnavali tudi na Polzeli. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno ter ukradel zlatnino in gotovino.

Na žalskem območju, in sicer v Studencah, so včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti, je pa s kompresorja in raztezne posode ob hiši ukradel več bakrenih cevi.

Na območju Policijske postaje Žalec so v zadnjem tednu obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše, zato občane pozivajo naj bodo pozorni na neznane osebe, ki si ogledujejo okolico in na vozila, s katerimi se pripeljejo. O sumljivih neznancih naj takoj obvestijo na telefonsko številko 113.

Tatvina – Žalec

S pokopališča v Žalcu je neznani storilec z groba Rista Savina ukradel doprsni kip, vreden okoli 10.000 €.

Poškodovanje vozila – Celje

Na Ljubljanski cesti v Celju so včeraj obravnavali poškodovanje vozila, na katerem je storilec prerezal dve pnevmatiki.

 

Milena Trbulin, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,178 seconds.