Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 16. 7. 2018 (vlomi, tatvine,…)

16. 07. 2018 09:33

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 30 prometnih nesreč. Šest se jih je končalo s telesnimi poškodbami, 24 pa z materialno škodo na objektih in vozilih.

Na   področju kriminalitete so policisti PU Celje obravnavali 6 tatvin, 8  vlomov, 3 poškodovanja tujih  stvari, goljufijo ter dve kaznivi dejanji nasilja v družini. Policisti so 18 krat intervenirali na javnem kraju ter 8 krat v zasebnih prostorih.

Na območju Laškega so nepridipravi na vrtu stanovanjske hiše odtujili dva okrasna palčka v  vrednosti 70 eur. Laški policisti so obravnavali tudi tatvino mobilnega telefona.

Konjiški policisti so obravnavali tatvino torbice, denarja in dokumentov iz parkiranega avtodoma na počivališču Tepanje.

Vlomljeno je bilo v hišo v Žalcu, vendar ni bilo nič odtujenega ker je storilca pregnal alarm. Poskus  vloma v hišo so obravnavali tudi celjski policisti.

V Velenju je bilo vlomljeno v vozilo iz katerega je bila odtujeno prometno dovoljenje. V vozilo je bilo vlomljeno tudi v Celju, odtujena pa je bila denarnica  z dokumenti  z 100 eur gotovine.

rokovo-poletje-2018-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,662 seconds.