Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 16. 10. 2017 (prometne nesreče, vlom v avtomobil)

16. 10. 2017 09:43

Ta konec tedna so policisti na območju PU Celje obravnavali osemintrideset prometnih nesreč. V treh so se tri osebe huje poškodovale, šest oseb se je v prometnih nesrečah lažje poškodovalo, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali enaindvajsetkrat.

Prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami so obravnavali v Veliki Pirešici, v Sv. Antonu na Pohorju in v Rečici ob Paki.

Prometno nesrečo v Veliki Pirešici so policisti obravnavali v petek, nekaj čez 22. uro zvečer. 74-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Galicije je pri zavijanju v levo, proti Arji vasi, izsilil prednost 60-letni voznici osebnega vozila, ki je pripeljala iz smeri avtoceste in je vozila proti Velenju. V trčenju se je huje poškodovala 74-letna sopotnica v vozilu povzročitelja.

Izven naselja Sv. Anton na Pohorju so policisti prometno nesrečo obravnavali v soboto,  okoli  poldneva. Mladoletni kolesar je pripeljal po klancu navzdol po gozdni poti na lokalno makadamsko cesto, po kateri je v tistem trenutku pripeljal 55-letni voznik osebnega vozila, ki kljub močnemu zaviranju ni uspel preprečiti trčenja. Kolesar je je v trčenju huje poškodoval.

Včeraj, nekaj čez 15. uro, so policisti prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami obravnavali tudi v Rečici ob Paki, kjer je 79-letna voznica osebnega vozila, pri vključevanju na prednostno cesto, pri zavijanju v levo proti Šmartnemu ob Paki, trčila v 19-letnega motorista, ki je pravilno pripeljal  po  prednostni  regionalni  cesti. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

Od preostalega dogajanja še o vlomu v osebno vozilo. Policisti so ga obravnavali v soboto na parkirišču pokopališča v Žalcu. Storilec je iz vozila ukradel torbico z dokumenti, gotovino in mobilnim telefonom.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

neprilagojeni-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,078 seconds.