Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 2. 7. 2018 (vlomi, tatvine, prometne nesreče,…)

02. 07. 2018 09:47

Pregled dogodkov, ki so jih policisti PU Celje obravnavali v minulem vikendu:

Petek, 29. junij 2018

Vlom v gostinski lokal – Laško

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Laškem. Storilec, ki je v lokal vlomil skozi zadnje okno, je ukradel menjalni denar in nekaj cigaret.

Vlom v stanovanjsko hišo – Prebold

V petek okoli 21. 30 ure zvečer je občan obvestil policiste, da je neznanec, medtem ko sta bila lastnika doma, vlomil v stanovanjsko hišo. Ko ju je opazil, je pobegnil.

Sobota, 30. junij 2018

Tatvina – Raduha

Na Raduhi so policisti v soboto zjutraj obravnavali tatvino traktorskih verig, ki jih je občan po opravljanih gozdarskih delih,   pustil v gozdu.

Tatvina goriva – Lopata

V noči iz petka na soboto je neznani storilec iz  rezervoarja madžarskega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, ukradel dobrih 450 litrov goriva.

Vlom v stanovanjsko hišo – Laško

Na območju Laškega je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in ukradel tri bančne kartice. Z eno je na bankomatu v Laškem dvignil gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo – Prebold

V Preboldu so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomi skozi terasna vrata, je ukradel več kosov zlatnine.

Nedelja, 1. julij 2018

Požar – Šoštanj

Včeraj, okoli enih zjutraj, so bili policisti obveščeni, da je v garaži v Ravnah pri Šoštanju zagorelo osebno vozilo. Ogenj je zajel še stanovanjsko hišo ob garaži ter poškodoval  tudi  sosednjo stanovanjsko hišo. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je vozilo zagorelo zaradi napake na motorju.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Logarska dolina

Nekaj čez 16. uro so policisti bili obveščeni o prometni nesreči v Logarski dolini. V prometni nesreči se je huje poškodoval 44-letni kolesar, ki je pri vožnji po klancu navzdol, v blagem levem ovinku, zapeljal na bankino, izgubil oblast nad kolesom in padel.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Libeliče

Včeraj, nekaj pred 18. uro se je v prometni nesreči izven naselja Libeliče, v Strojni,  hudo poškodoval 33-letni voznik motornega kolesa. Voznik, ki je bil v prometni nesreči udeležen sam, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel na gozdni cesti

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Radlje ob Dravi

Na  glavni  cesti  v  Radljah  ob  Dravi  so policisti včeraj,  nekaj čez. 18. uro obravnavali  prometno nesrečo  v  kateri  se  je  huje  poškodoval  voznik motornega  kolesa. Prometno nesrečo je povzročila 24-letna voznica osebnega vozila,  ki  je  v križišču, pri vključevanju na prednostno cesto, izsilila prednost   vozniku  motornega kolesa, ki je vozil v smeri proti Dravogradu. 23-letni voznik motornega kolesa se je v trčenju huje poškodoval.

Vlom v delavnico – Vojnik

Včeraj  so bili policisti obveščeni  še  o  vlomu v delavnico v Vojniku. Pogrešajo elektroniko avtodvigala.

rokovo-poletje-2018-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,022 seconds.