Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 20. 11. 2017 (ilegalni prebežniki, zaseg vozila, vlomi,…)

20. 11. 2017 16:45

Minuli konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali oseminštirideset prometnih nesreč. Sedem z lažjimi poškodbami udeležencev in enainštirideset z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petindvajsetkrat.

Petek, 17. november 2017

Zaseg vozila – Žalec

Žalski policisti so v petek zjutraj zasegli vozilo 28-letni voznici, ki je vozila z neveljavnim vozniškim dovoljenjem.

Vloma v stanovanjski hiši – Grobelno, Loče

Na Grobelnem je neznanec vlomil v hišo, ki je že nekaj časa prazna. Ukradel ni ničesar.

Vlom v stanovanjsko hišo so policisti v petek obravnavali tudi v Ločah, kjer je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrta. Ukradel je več zlatega nakita.

Sobota, 18. november 2017

Vlom v kiosk – Celje

V noči iz petka na soboto je poskušal neznani storilec na Ulici frankolovskih žrtev v Celju vlomiti v kiosk.  V notranjost mu ni uspelo vstopiti, škodo je lastnikom povzročil s poškodovanjem vrat.

Vlom v osebno vozilo – Radeče

Na parkirišču pokopališča v Radečah so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel denarnico s telefonom in dokumenti.

Poskus tatvine osebnega vozila – Celje

V Celju, na Kraigherjevi ulici, je neznanec poskušal ukrasti osebno vozilo. Ko je poskušal spraviti vozilo v pogon je poškodoval ključavnico in volanski obroč. Lastniku je povzročil za približno 300 € škode.

Nedovoljen prestop državne meje – Dobovec

V soboto je občan obvestil policiste, da je opazil štiri moške in posumil, da bi lahko šlo za ilegalne prebežnike. Policisti so na kraju ugotovili, da so mejo ilegalno prestopili štirje državljani Kosova. Vsi štirje so zaprosili za azil.

Vloma v stanovanjski hiši-  Rimske Toplice, Polzela

V soboto so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Rimskih Toplic. Storilec je ukradel gotovino, zbirateljske kovance ter več kosov zlatnine.

V večernih urah so bili policisti obveščeni še o vlomu v stanovanjsko hišo na Polzeli. Storilec je v hišo vlomil skozi okno kurilnice. Ukradel je nekaj gotovine in nekaj kosov zlatnine.

Zaseg vozila – Zabukovica

Žalski policisti so okoli 23. ure zasegli osebno vozilo 36-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, neregistrirano vozilo z registrskimi tablicami, ki pripadajo drugemu vozilu. Voznik je vozil tudi pod vplivom alkohola.

Nedelja, 19. november 2017

Zaseg vozila – Šentjur

Šentjurski policisti so zasegli osebno vozilo 20-letnemu vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

celjanka-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 0,860 seconds.