Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 23. 11. 2020 (močno pijana s ceste v jarek, nasilje v družini,…)

23. 11. 2020 10:00

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 694  klicev občanov.144 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Ta konec tedna so policisti PU Celje obravnavali 22  prometnih nesreč.

O prometni nesreči s smrtnim izzidom v Prevaljah so poročali že v petek.

V  petek,  okoli 19. ure, so v Dravogradu obravnavali prometno nesrečo. Na parkirišču  pred gostinskim lokalom je voznik osebnega vozila trčil v drugo osebno  vozilo  in  odpeljal  s  kraja.  Voznika  so izsledili. Preizkus z alkotestom  je  pokazal,  da  je  imel  0,93  miligramov  alkohola  v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog.

V Lokrovcu so včeraj obravnavali prometno nesrečo. Voznica, ki ji je imela 1,43  miligramov  alkohola  v litru izdihanega zraka je zapeljala s ceste v jarek in se lažje poškodovala. Sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so ukrepali 19 krat, osemkrat na javnem kraju in enajstkrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

V  Topolšici  je neznani storilec  v petek vlomil v gospodarsko poslopje in ukradel bika.

V  Celju,  na  parkirišču  ulice Pod gabri,  je neznani storilec na osebnem avtomobilu  z  ostrim  predmetom naredil več risov in lastniku povzročil za najmanj 300 € škode.

Včeraj  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Vrenski Gorci. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno. Ukradel ni ničesar.

Na  območju  Policijske uprave Celje so minuli vikend obravnavali tri sume storitve  kaznivih  dejanj  nasilja v družini. Storilcem so izrekli ukrepe prepovedi približevanj žrtvam in jih bodo kazensko ovadili.

Ilegalne migracije

V petek so v Rogatcu izsledili dve osebi, državljana Hrvaške in Albanije, ki sta ilegalno vstopili v Slovenijo.

V  Vonarju  so  včeraj  izsledili  pet afganistanskih  državljanov, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,641 seconds.