Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 27. 11. 2017 (smrt moškega, vlomi, požari,…)

27. 11. 2017 12:39

Ta konec tedna so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali enainpetdeset prometnih nesreč. V treh so se tri osebe lažje poškodovale, v ostalih je na srečo prišlo le do materialne škode.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali triintridesetkrat.

Kozjak – smrt moškega

V soboto, okoli 17. ure, so bili policisti obveščeni o smrtni nesreči v Kozjaku, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec. 71-letni domačin je polnil akumulator traktorja, traktor se je začel med tem pomikati in je pod seboj pokopal 71 let starega moškega, kije poškodbam na kraju podlegel.

Celje – vlomi v tri osebna vozila

V noči iz petka na soboto so policisti obravnavali tri vlome v osebna vozila na ulici IX. divizije v Celju. Iz enega vozila je storilec ukradel denarnico z bančnimi karticami in gotovino. Iz drugega nekaj prehranskih izdelkov, v enem vozilu pa ni našel ničesar.

Šmartno pri Slovenj Gradcu  – vlom v poslovne prostore in trgovino

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni, da je v Šmartnem pri Slovenj Gradcu neznanec vlomil v poslovne prostore in prodajalno sadja. Ukradel je menjalni  denar in dobrih 60 kg mandarin.

Celje – vlom v klet stanovanjskega bloka

V Celju, na Zoisovi ulici, je neznanec vlomil v klet stanovanjskega bloka in ukradel moško gorko kolo.

Okonina – vlom v delavnico

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v zadnjih nekaj dneh vlomljeno v Okonini. Pogrešajo več različnega orodja.

Vlomi v stanovanjske hiše

Ta konec tedna so obravnavali šest vlomov v stanovanjske hiše in sicer v Razborci na območju Slovenj Gradca, v Mislinjski Dobravi, na Polzeli, v Konjiški vasi ter v Parižljah in v Pernovem. Storilci so kradli denar in zlatnino.

Požara – Babna reka in Koprivno

Danes ponoči so bili policisti obveščeni o dveh požarih. V Babni Reki je v celoti zgorela nenaseljena starejša stanovanjska hiša.

V Koprivnem, na območju Raven na Koroškem, je okoli štirih zjutraj zagorel vikend.

V obeh primerih bodo policisti in kriminalisti ogled opravili danes.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

pralnica-celje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 1,022 seconds.