Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 3. 9. 2018 (še bolj pozorno na cestah, v šolske klopi danes 257 tisoč otrok)

03. 09. 2018 10:11

Danes bo v šolske klopi sedlo 257.369  učencev in dijakov od tega 21.874 prvošolčkov. Zato bodimo v  prometu nanje še posebej pozorni.

Od preostalega dogajanja o treh vlomih, drzni tatvini in hudi prometni nesreči motorista.

Petek, 31. avgust 2018

Vlom v gostinski lokal – Šempeter v Savinjski dolini

V petek  zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Šempetru v Savinjski  dolini. Storilec, ki je v lokal vstopil skozi okno, je ukradel menjalni denar.

Drzna tatvina – Celje

Okoli 15. ure so policisti na Savinjskem nabrežju v Celju obravnavali drzno tatvino. Neznani  storilec je občanki z vratu strgal verižico in jo odrinil, tako da je padla in se poškodovala. Storilec je bil oblečen v temne hlače in modro majico z dolgimi rokavi in visok med 170 in 190 cm.

Sobota, 1. september 2018

Vlom v gradbeni zabojnik – Gorica pri Slivnici

V soboto zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gradbeni zabojnik v Gorici pri  Slivnici. Storilec je ukradel vibracijsko ploščo in nekaj drugega orodja. Škodo ocenjujejo na dobrih 2.000 €.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rogaška Slatina

V noči iz sobote na nedeljo so policisti v Rogaški Slatini obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je ukradel več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

Nedelja, 2. september 2018

Prometna nesreča – relacija Črna – Sleme

Včeraj, okoli 15.30 ure, se je na relaciji Črna – Sleme, hudo poškodoval 60 letni motorist, ki je zapeljal na bankino, trčil v odbojno ograjo in padel po vozišču. Motorist, ki je bil v prometni nesreči udeležen sam, je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel v krvi skoraj dve promili alkohola.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,784 seconds.