Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 9. 10. 2017 (vlomi, kraja kmetijske mehanizacije,…)

09. 10. 2017 10:03

O tragični nesreči legendarnega alpinista Frančka Kneza na območju Laškega in o smrtni prometni nesreči v Primožu pri Ljubnem smo včeraj že poročali.

Od ostalega dogajanja pa najprej o tatvini delovnih strojev in orodja.

V petek so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec iz odklenjenega gospodarskega poslopja v Ojstriški vasi, na območju Policijske postaje Žalec ukradel puhalnik, motorno žago in kardansko gred kosilnice.

V soboto so bili policisti obveščeni še o eni tatvini orodja v Ojstriški vsi. V tem primeru je storilec iz odklenjene garaže ukradel dve kosilnici.

V Rovah, na območju Vojnika, je med vikendom neznani storilec izpod kozolca ukradel  kosilnico in škropilno črpalko.

V Logarski dolini smo v soboto obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar, nekaj nakita, več vžigalnikov in starejši radio.

Včeraj zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v trgovino v Mozirju. Pogrešajo nekaj mobilnih telefonov.

Na parkirišču pokopališča v Vojniku so policisti včeraj obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel žensko torbico.

Na Tomšičevi cesti v Velenju je neznanec med vikendom, iz kolesarnice stanovanjskega bloka ukradel ženko kolo znamke Nakamura, belo vijolične barve.

Policijsko poročilo zaključujemo s podatki o današnjem nočnem dogajanju.

Sinoči je občan obvestil policiste, da na Tomšičevi cesti v Slovenj Gradcu gori vozilo. Ogenj je vozilo v celoti uničil, saj je v požaru zgorel cel zadnji del vozila. Z gorečega vozila se je ogenj razširil še na sosednje vozilo in ga poškodoval. Kriminalisti so ogled kraja požara opravili sinoči in ne izključujejo možnosti požiga. Danes bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil.

Danes ponoči so bili policisti obveščeni o tatvini v Spodnjih Gorčah, na območju Policijske postaje  Žalec,  kjer  je storilec iz stanovanjske hiše ukradel prenosni računalnik, mobilni telefon in nekaj gotovine.

Toliko o dogajanju v zadnjih treh dneh.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

neprilagojeni-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 9,027 seconds.