Poročilo Policijske uprave Celje: sobota, 7. 11. 2020 (neprilagojeni pijani voznik s ceste v drevo, ukradel čeladi,…)

07. 11. 2020 10:09

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 240 klicev občanov.  59 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

V  Šmarju  pri  Jelšah  so  obravnavali  voznika,  ki  je  zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, v desnem nepreglednem ovinku zapeljal z vozišča in trčil  v  drevo.  V  trčenju  se  ni  poškodoval.  Preizkus z alkotestom je pokazal,  da  je  imel   0.87  miligramov  alkohola v krvi. Zaradi vožnje z neprilagojeno  hitrostjo  in  povzročitve  prometne  nesreče  so mu izdali plačilni  nalog.  zaradi  vožnje  pod  vplivom  alkohola  sledi  obdolžilni predlog.

Na  območju  Rogaške Slatine so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  ukrepali  trikrat. Dvakrat v zasebnih  in  enkrat  na  javnem  prostoru.  Dva kršitelja so pridržali so streznitve.

Kriminaliteta

V  Šentjanžu pri Dravogradu  je  neznanec  z motornega kolesa ukradel dve motoristični čeladi.

V  poznih  popoldanskih  urah  so v Vinski Gorici  obravnavali  vlom  v stanovanjsko  hišo.  Storilec,  ki  je v hišo vlomil skozi vrata terase, je preiskal prostore, ukradel ni ničesar.

Včeraj so obravnavali še dva suma kaznivih dejanj nasilja v družini. Dvema nasilnežema so izrekli ukrepa prepovedi približevan, za storjena kazniva dejanja ju bodo kazensko ovadili.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 10,038 seconds.