Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 10. 4. 2019

10. 04. 2019 07:30

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 59 dogodkov. 27 področja prometne varnosti, 18 s področja kriminalitete, 7 s področja javnega reda in miru ter nekaj ostalih dogodkov.

Požar – Spodnje Laže

Včeraj, okoli 6. ure zjutraj, smo bili obveščeni o požaru. Zagorelo je v kovinskem silosu podjetja v Spodnjih Lažah na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Do požara je prišlo zaradi samovžiga prašnih delcev v odpraševalnem vodu sušilnice lesne mase. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Tatvina osebnega vozila – Velenje

V Velenju smo obravnaval tatvino osebnega vozila Renault Clio, registrskih številk CE DE 098, srebrne barve, letnik 2013. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Tomšičeve ulice.

Poskus vloma v parkomat – Celje

V Celju, na Trubarjevi ulici, smo obravnavali poskus vloma v parkomat. Storilec je s poškodovanjem parkomata lastnikom povzročil za okoli 100 € škode.

Tatvina – Vrbno

Včeraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec v ponedeljek, v Vrbnem, medtem, ko je bila lastnica v hlevu, iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel nekaj gotovine in dve bančni kartici.

Tatvina – Celje

Iz kletnih prostorov stanovanjske hiše na Stanetovi ulici v Celju je neznani storilec ukradel tri kuhinjske elemente.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 3,683 seconds.