Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 16. 12. 2020 (prometni nesreči s huje poškodovanima udeležencema,…)

16. 12. 2020 12:57

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah prejeli 244 klicev občanov. 67 klicev je bilo interventnih, trije nujni

Prometna varnost

Včeraj  so  na  našem  območju  obravnavali  dve prometni nesreči s hudimi telesnimi  poškodbami,  eno  z  lažjimi  in  petnajst  prometnih  nesreč  z materialno škodo.

Vse včerajšnje prometne nesreče s telesnimi poškodbami so se zgodile zaradi nepravilne strani in smeri vožnje.

Prvo  prometno  nesrečo  s  hudimi  poškodbami  so  včeraj  okoli poldneva obravnavali na lokalni cesti Grušovlje – Homec, v občini Rečica ob Savinji. 60-letna  voznica  osebnega  vozila  je  v   ovinku  v  Homcu  zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v 46-letnega voznika osebnega vozila, ki je  pravilno  pripeljal  nasproti.  46-letni  voznik  se  je v trčenju hudo poškodoval,   60-letna   povzročiteljica   v   prometni   nesreči  ni  bila poškodovana.

Drugo  hudo  prometno  nesrečo  so  okoli  17.  ure obravnavali v Radečah. 79-letni  voznik  osebnega  vozila,  ki  je  vozil  iz smeri Jagnjenice, je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v 45-letnega voznika osebnega vozila, ki je pripeljal nasproti. 79-letni povzročitelj prometne nesreče se je v trčenju hudo poškodoval.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami se je včeraj, okoli pol dveh popoldne zgodila v Gabrovniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, kjer je  46-letni  voznik   osebnega vozila zapeljal na nasprotno smerno vozišče in  trčil  v  36-letno  voznico  osebnega vozila, ki je pravilno pripeljala nasproti. V trčenju sta se oba lažje poškodovala.

Na  žalskem  območju  so  včeraj  dvema  voznikoma,  ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, zasegli osebni vozili.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

V  Tolstem  vrhu,  na  območju  Policijske  postaje  Slovenske Konjice, so obravnavali  vlom   v  počitniško  hišico.  Storilec  je prostore preiskal. Ukradel ni ničesar.

Na  Tkalski  ulici  je neznani storilec, s kolesa z motorjem, parkiranega v kletnih   prostorih  stanovanjskega  bloka,  ukradel  potovalni  kovček  in poškodoval smerokaz.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,333 seconds.