Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 16. 9. 2020 (tatovi kradli po stanovanjskih hišah v Celju,…)

16. 09. 2020 14:17

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 256 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

V  Dolah,  na  območju policijske postaje Šentjur, so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami.  Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v voznika osebnega vozila,  ki  je pravilno pripeljal nasproti. le ta se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Na območju Raven na Koroškem so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Kriminaliteta

V  Celju, na Ulici Hermine Seničarjeve, so  včeraj ponoči obravnavali vlom v  stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi okno, je ukradel televizor, prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Iz  odklenjene stanovanjske  hiše  na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju je neznanec  ukradel  televizor, prenosni računalnik, tri tablične računalnike in ročno uro.

Podoben  primer so včeraj  obravnavali tudi na Bezenškovi ulici v Celju. Tudi  v  tem  primeru  je  storilec vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo, prostore preiskal in ukradel torbico in nekaj kosov nakita.

Nedovoljen prestop državne meje

V Celju so včeraj izsledili državljana Alžirije, ki se je skrit v podvozju tovornega  vozila  s  priklopnikom,  pripeljal  na  parkirišče podjetja. Po opravljenih postopkih so ga predali hrvaškim varnostnim organom.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,940 seconds.