Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 17. 4. 2019

17. 04. 2019 10:52

Včeraj so na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje sprejeli 63 klicev o interventnih dogodkih, polovico s področja prometne varnosti. Med drugim smo bili obveščeni o prometni nesreči 12-letne deklice, padcu z motorjem in treh zasegih vozil.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami – Celje

Včeraj, nekaj minut čez sedmo uro zjutraj, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na Ljubljanski cesti v Celju. V 12-letno deklico, ki je bila na poti v šolo, je na prehodu za pešce trčila voznica osebnega vozila. Deklica se je v trčenju lažje poškodovala.

Padec z motorjem – Mežica

Danes, okoli treh ponoči, so iz Splošne bolnišnice Slovenj Gradec obvestili, da so na zdravljenje sprejeli 23-letnega občana z območja Mežice, ki naj bi se poškodoval pri padcu z motorjem v večernih urah. 23-letnik je hudo poškodovan, okoliščine nesreče še preverjajo.

Zasegi vozil – Šoštanj, Velenje, Slovenske Konjice

Na območju Šoštanja so zasegli osebno vozilo 35-letni voznici, na območju Velenja 35-letnemu vozniku in na območju Slovenskih Konjic 50-letnemu vozniku. Vsi so vozili brez veljavnih vozniških dovoljenj.

Tatvina- Slovenj Gradec

V Slovenj Gradcu so včeraj obravnavali tatvino. Občan je v gostinskem lokalu na stolu pozabil denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti. To sta opazila druga dva gosta lokala in denarnico ukradla ter kmalu po tem poskušala na bližnjem bankomatu opraviti dvig. Lastnik kartice, ki je na telefon dobil obvestilo o neuspeli transakciji, je takoj odšel do bankomata in osebi, ki sta ukradla njegovo denarnico in poskušala dvigniti denar, zadržal do prihoda policistov. Osumljena bomo kazensko ovadili.

Poleg omenjenega so v Celju obravnavali še par manjših tatvin v trgovinah ter zaseg manjše količine konoplje, v Velenju so občanu zasegli zavitek hašiša in amfetamine, v Vitanju pa so štiri ženske iz trgovine ukradle več različnih aranžmajev in karton pomaranč.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,454 seconds.