Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 2. 12. 2020 (navsezgodaj že krepko pijan, ukradel hladilnika in ledomat,…)

02. 12. 2020 10:59

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 222 klicev občanov. 60 klicev je bilo interventnih.

Prometna varnost

S  področja  cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah. V Mali Pirešici  se  je  v  trčenju  treh  osebnih vozil lažje poškodoval  eden od voznikov, v ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.

Danes zgodaj zjutraj so v Hajnskem obravnavali voznika osebnega vozila, ki je  imel  0,73  miligramov  alkohola  v litru izdihanega zraka. Vozniku so začasno  odvzeli  vozniško  dovoljenje in ga pridržali do streznitve. Sledi obdolžilni predlog. Voznika čaka 1.200 € globe in 18 kazenskih točk.

V  Vuzenici  so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja  in pod  vplivom alkohola.. V Zagaju pri Ponikvi so vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja zasegli neregistrirano osebno vozilo. V obeh primerih sledita obdolžilna predloga.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

Okoli  14.30 ure so bili obveščeni o požaru. V Lešah na območju Prevalj je zagorela stanovanjska hiša. Policisti z ogledom kraja požara nadaljujejo danes.

Iz gostinskega lokala v Ločah je neznani storilec ukradel dva hladilnika in ledomat.

Na  osebnem  vozilu  parkiranem  na  parkirišču  ob  trgovini v Šoštanju je neznani  storilec  poškodoval vse štiri pnevmatike. Na parkirišču v Velenju pa je neznani storilec z ostrim predmetom na vozilu naredil več risov.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
135 queries in 0,949 seconds.