Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 23. 9. 2020 (zaseg konoplje in tobaka v Laškem ter heroin v Gotovljah, kraja 40 akumulatorjev,…)

23. 09. 2020 11:40

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 269 klicev občanov. 68 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

O tem, kako sta morala policista ukleniti mladoletnico, ki se je nedostojno vedla na avtobusu po tem, ko ni želela nadeti maske, smo pisali tukaj.

S  področja  cestnega  prometa  poročamo o petnajstih prometnih nesrečah, v treh  so se udeleženci lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

V  Velenju  na  Rudniški cesti se je pri padcu  lažje poškodoval mladoletni kolesar.

V Celju, na Mariborski cesti, se je v trčenju dveh osebnih vozil poškodoval povzročitelj,  ki  je zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti.

V  Dobrnežu,  na  območju Policijske postaje Slovenske Konjice, se je lažje poškodoval  motorist,  ki  je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, trčil  v  osebno  vozilo  voznice, ki je vozila pred njim in je nameravala zaviti v levo.

V Celju  in v Ločah so zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Zaradi  kršitev javnega reda in miru so včeraj sedemkrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

V nadaljevanju še o preostalem včerajšnjem dogajanju.

V Mežici so obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil skozi  pritlično  okno,  ukradel  je  sef  z  gotovino.  Škodo je lastnikom povzročil tudi s poškodovanjem okna.

V  Ločah  in v Celju  je neznani storilec z  dveh osebnih vozil  parkiranih pred stanovanjskima blokoma ukradel registrske tablice.

Na  območju  Rogaške  Slatine  so obravnavali tatvino najmanj štiridesetih rabljenih  avtomobilskih  akumulatorjev.  Neznanec  jih  je  ukradel izpred objekta avtomehanične delavnice.

Laški  policisti  so v hišni preiskavi na širšem območju Laškega zasegli 20 rastlin  konoplje,  ki jo je osumljeni gojil v okolici stanovanjske hiše in večjo količino tobaka.

Pri  hišni  preiskavi  v  Gotovljah  so zasegli manjšo količino heroina in digitalno tehtnico.

Danes  zjutraj  so  v  Štorah  obravnavali  vlom  v pekarno. Storilec je v pekarno vlomil skozi okno. Podatkov o tem, če je kaj ukradel, še ni.

Na  območju policijskih postaj Velenje in Ravne na Koroškem so obravnavali nesreči pri delu.

V  Lokovici,  na  območju  Policijske  postaje  Velenje,  se  je poškodoval 73-letni  traktorist.  73-letni  domačin  je  iz  gozda, po gozdni cesti, s traktorjem  vlekel hlodovino. V blagem levem ovinku je hlodovina zdrsela po hribu  in  za  seboj  povlekla  traktor. Le ta se je večkrat prevrnil.  Pri prevračanju  se  je  v  kabini  73-letni traktorist hudo poškodoval. Zaradi hudih poškodb so ga s helikopterjem odpeljali v mariborski klinični center.

Pri  delu  v  podjetju v Dobji vasi, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, se je hudo poškodoval 28-letni delavec. Do poškodbe je prišlo pri odklapljanju pnevmatske cevi.  Cev  je zaposlenemu zdrsnila iz rok in mu poškodovala oko.

Nekaj  pred  20.  uro so bili obveščeni, da je na območju Nazarij zagorelo gospodarsko poslopje. Ogenj je uničil lesen obod, ostrešje in streho. Vzrok požara še ni potrjen. Kriminalist z ogledom kraja nadaljujejo danes.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
177 queries in 2,018 seconds.