Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 7. 10. 2020 (vrsta vlomov na Celjskem,…)

07. 10. 2020 15:44

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah  prejeli  351 klicev občanov. 74 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Prometna varnost

V  Socki  je  voznica  osebnega  vozila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila  v  voznika,  ki  je  vozil  pred  njo. V trčenju se je voznik lažje poškodoval.

V  Slovenskih  Konjicah so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega  dovoljenja  in pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel voznik 0,95 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

V  Zrečah so mladoletnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, zasegli kolo z motorjem.

Kriminaliteta

Včeraj  zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec, na neznan način vstopil  v  stanovanjsko hišo v Parižljah in iz spalnice ukradel škatlico z nakitom.

Na  Škapinovi ulici v Celju je neznani storilec poskušal vlomiti v garažo. S poškoodvanjem vrat je lastniku povzročil za dobrih 400 € škode.

V  Bukovžlaku  je  neznani  storilec  iz  odklenjene  delavnice ukradel dve motorni žagi, udarno kladivo ter polnilec z baterijami.

V  Parižljah  so  obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil  skozi  terasna  vrata.  Ukradel je prenosni računalnik. Lastniku je škodo povzročil tudi s poškodovanjem vrat.

Na  Pohorski  ulici v Celju so obravnavali poskusa vlomov v dve stanovanji stanovanjskega   bloka.   Storilec   je   lastnikoma   škodo   povzročil  s poškodovanjem vrat.

V  večernih  urah  so  bili  obveščeni  še  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Bukovžlaku.  Storilec  je  v  hišo  vlomil skozi pritlično okno. Ukradel je nekaj kosov nakita, nekaj gotovine, navigacijsko napravo in mobitel.

V  Bistri,  na  območju  Črne  na Koroškem je včeraj okoli poldneva zagorel deloma  zidan,  deloma  lesen pomožni objekt ob stanovanjski hiši. Po prvih ugotovitvah  je  tuja  krivda  za  nastanek  požara  izključena.  Ogenj  je povzročil za okoli 15.000 € materialne škode.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,312 seconds.