Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 8. 11. 2017 (tatvine, vlomi, ugriz psa,…)

08. 11. 2017 13:13

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali petnajst prometnih nesreč. Pet z lažjimi poškodbami udeležencev in deset z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat. Na območju policijskih postaj Celje, Žalec, Rogaška Slatina, Velenje in Šmarje pri Jelšah, so ukrepali v zasebnih prostorih. Na območju Policijske postaje Laško in Žalec pa v gostinskih lokalih.

Tatvina akumulatorjev  – Celje

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec, v zadnjih nekaj dneh, iz tovornega vozila, parkiranega na parkirišču podjetja na Ipavčevi ulici v Celju, ukradel dva akumulatorja.

Tatvina delov delovnega stroja –  Gaji Celje

V Gajih je neznanec iz delovnega stroja ukradel več delov stroja – vrata, sedež, steklo, hladilnik, pokrov motorja in bočni pokrov. Škodo ocenjujejo na okoli 5.000 €.

Zaseg vozila – Vojnik in Slovenj Gradec

Celjski policisti so včeraj, nekaj pred 13. uro, v Vojniku, zasegli osebno vozilo 59-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, saj je vozil brez vozniškega dovoljenje. Na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Policisti Policijske postaje Slovenj Gradec so danes, okoli enih zjutraj, zasegli osebno vozilo 26-letnemu vozniku, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vlom v prostore podjetja v stečaju – Brezje

V Brezju, na območju Policijske postaje Mozirje, je neznani storilec, skozi okno,  vlomil v prostore podjetja v stečaju in  ukradel več delov večjega kompresorja. Škodo ocenjujejo na okoli 3.000 €.

Vlom v počitniško hišico  – Vransko

Na območju Vranskega so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo motorno žago in kosilnico. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata.

Ugriz psa – Vitanje

Včeraj je na območju Vitanja pes, ki se je prosto gibal na dvorišču stanovanjske hiše, ugriznil poštarja. Zoper lastnika psa sledi odločba v hitrem postopku.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

celjanka-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,132 seconds.