Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 10. 11. 2020 (kraja gotovine, darilnih bonov in orodja, Afganistanci,…)

10. 11. 2020 13:28

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24.  urah  prejeli  244 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

Obravnavali  so  deset  prometnih  nesreč.  V  eni se je lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ostale so se končale z materialno škodo.

Prometno  nesrečo  z  lažjimi  poškodbami  so včeraj obravnavali v Slovenj Gradcu, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča, trčila v odbojno obcestno ograjo in v betonsko škarpo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so  včeraj ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

V  Jurkloštru  so  obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno, je ukradel gotovino in darilne bone.

Iz  novogradnje  stanovanjske  hiše na območju Štor je neznanec ukradel več kosov različnega orodja, vrednega okoli 500 €.

V  Vojniku  je  neznani  storilec  poskušal  vlomiti  v  stanovanjsko hišo. Lastnikom je  škodo povzročil s poškodovanjem vrat.

Zaradi  suma  storitve  kaznivega  dejanja  so  ovadili moškega, ki so mu zaradi nasilnega ravnanja izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja.

Ilegalne migracije

Na  Donački  gori  so  včeraj izsledili pet državljanov Afganistana, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Vsi so zaprosili za mednarodno zaščito.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 1,182 seconds.