Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 12. 12. 2017 (zaprte ceste zaradi podrtih dreves, poskus drzne tatvine,…)

12. 12. 2017 10:32

Včerajšnje dogajanje je v največji meri zaznamoval hud veter, ki je največ škode povzročil na Koroškem.

Zaradi podrtih dreves je bilo na Koroškem v popoldanskih in nočnih urah zaprtih več cest, veter je odkril več streh, med drugim tudi na osnovni šoli v Dravogradu, zaradi česar danes tam ni pouka. V Dravogradu je drevo padlo na vozilo v katerem sta bili dve osebi. Obema so pomoč, zaradi lažjih poškodb, nudili v bolnišnici. Drevesa in druge stvari, ki jih je nosil veter so poškodovala več vozil. Več gospodinjstev je ostalo brez elektrike.

Zaradi podrtih dreves je bilo več cest za krajši čas zaprtih tudi na širšem celjskem območju.

Zaradi podrtega drevja na cestah so še vedno zaprte naslednje ceste: Poljana – Mežica – Črna na Koroškem, Šoštanj – Črna na Koroškem, Ribnica – na Pohorju, Podvelka, Kotlje – Slovenj Gradec, Dravograd – Bukovje – Trbonje,  Solčava – Logarska dolina, Črnivec – Kranjski Rak – Luče Solčava
– Sestre Logar, cesta čez prelaz Pavličevo Sedlo.

Poleg omenjenega so policisti včeraj na našem območju obravnavali 26 prometnih nesreč od tega pet z lažjimi poškodbami udeležencev. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

V Bezini, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali poskus drzne tatvine. Lastnica hiše je nekaj čez 20. uro, v  stanovanjski hiši zalotila dva neznanca, ki sta pobegnila, ko sta bila zalotena.

Nekaj čez polnoč so policisti v  Dolu pri Mozirju obravnavali požar. Zagorelo je na ostrešju stanovanjske hiše. Ogenj je uničil polovico strehe. Tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Povsod na našem območju to jutro še vedno piha močan veter, zato bodite v prometu in tudi sicer pri gibanju na prostem zelo previdni.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,821 seconds.