Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 13. 2. 2018 (vloma, kraja goriva,…)

13. 02. 2018 12:18

Včerajšnje sneženje na območju Policijske uprave Celje ni povzročalo večjih preglavic. S področja cestnega prometa poročamo o sedemnajstih prometnih nesrečah. V štirih so se udeleženci lažje poškodovali, trinajst prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo.

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so policisti ukrepali štirikrat. Dvakrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Vlom v stanovanjsko hišo in prijetje dveh osumljenih – Celje

Sinoči, okoli 20. ure, so bili policisti obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Pohlinovi ulici v Celju. Storilca je v hiši zalotil sorodnik lastnice in ju pregnal. Celjski policisti so kmalu po vlomu, na Dečkovi cesti v Celju, ustavili vozilo, v katerem sta bila dva madžarska državljana, ki sta ustrezala opisu. Osumljenima so odvzeli prostost.

Vlom v kombinirano vozilo – Celje

Na Pohorski ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v kombinirano vozilo. Storilec je ukradel udarno kladivo in kotno brusilko.

Tatvina – Arnovski gozd

V Arnavskem gozdu so policisti včeraj obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec ga je dobrih 120 litrov ukradel iz rezervoarja delovnega stroja.

iskrena-spoved-polsi-vojnik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 0,911 seconds.