Poročilo Policijske uprave Celje: sreda, 25. 10. 2017 (nesreče pri delu, vlomi v avtomobile, zaseg droge,…)

25. 10. 2017 10:17

Policijska uprava Celje, pregled dogodkov včerajšnjega dne:

Nesreča pri delu – Tuncovec, Prevalje

V  Tuncovcu,  kjer  so  včeraj izvajali vzdrževalna dela na cesti, je nekaj pred  deveto  uro  zjutraj,  prišlo  do  nesreče  pri delu. 45-letni voznik delovnega  stroja   je  pri  vzvratni  vožnji  zapeljal  na nogo 18-letnemu delavcu.  Zaradi  hude  poškodbe  so  ga  z  reševalnim vozilom odpeljali v celjsko  bolnišnico.  V  tem  primeru  poteka zbiranje obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja  Povzročitev splošne nevarnosti.

Nesrečo  pri  delu  so policisti včeraj obravnavali tudi na gradbišču na Prevaljah. 48-letni  delavec je pri pritrjevanju delovnega vozila na prikolico padel s prikolice na tla in se poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Nedovoljena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami – Topolšica

Velenjski  policisti  so  včeraj v Topolšici opravljali hišno preiskavo pri domačinu.  Zasegli  so  mu  par  sadik konoplje in okoli kilogram posušenih delcev  le te. Zoper osumljenega sledi kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega   dejanja  Nedovoljena  proizvodnja  in  promet  s  prepovedanimi drogami.

konoplja2

Vloma  v osebni vozili – Celje

Na območju Celja so policisti včeraj obravnavali dva vloma v osebni vozili.

Na Ostrožnem je storilec iz vozila ukradel očala, servisno knjigo in nekaj drugih stvari.

Lastnik  vozila,  v  katerega je neznanec vlomil na Goriški ulici,  pogreša denarnico z dokumenti in gotovino.

Vožnja pod vplivom prepovedanih drog

Voznik  nas  je  včeraj obvestil, da na avtocesti od Vranskega proti Celju, voznik  osebnega  vozila z vožnjo ogroža sebe in druge udeležence v cestnem prometu.   Policisti   so   omenjenega   voznika  ustavili  na  avtocestnem počivališču  Lopata.  Policisti so z voznikom, 29-letnim Romunom,  opravili hitri  test  na  droge, ki je bil pozitiven. Romun je imel v vozilu bokser, teleskopsko  palico,  več tablet in  metadona. Zoper njega smo uvedli hitri postopek z odločbo. Sodnica mu je izrekla globo v višini 1.200 € in dodatno sankcijo 18 kazenskih točk.

Poškodovanje tuje stvari – Vrbno, Arja vas

Na  gradbišču v Vrbnem je neznani storilec s sprejem popisal delovni stroj, prenosne  sanitarije  in  zabojnik  za  shranjevanje  orodja. Lastnik škodo ocenjuje  na okoli 2.000 €. Zaradi poškodovanja tuje stvari bodo policisti po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo.

V  Arji  vasi  je  neznani storilec iz parkiranega vozila ukradel vse štiri pnevmatike  s  platišči  in  vozilo  z  ostrim predmetom poškodoval po obeh straneh.

Zasegi vozil –  Radeče, Celje

Laški  policisti  so včeraj v Radečah zasegli vozilo 27-letnemu vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

Celjski policisti so včeraj, na stari Dečkovi cesti v Celju, zasegli vozilo 55-letnemu  vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje, vozil pa je tudi pod vplivom alkohola.

Vlom v stanovanje – Velenje

Na  Ljubljanski cesti v Velenju je neznanec  vlomil v stanovanje in ukradel gotovino.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Foto: PU Celje (zaseg konoplje v Topolšici)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 16,282 seconds.