Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 25. 8. 2020 (močno pijana voznika v Celju, zapeljal v potok,…)

25. 08. 2020 13:38

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 251 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

Kriminaliteta

Včeraj zjutraj so bili obveščeni, da je neznani storilec poskušal med vikendom vlomiti v dve pisarni podjetja v Slovenj Gradcu. Lastnikom je s poškodovanjem vrat povzročil za okoli 100 € škode.

Prometna varnost

V Panečah, na območju Policijske postaje Laško, so včeraj okoli 8. ure zjutraj obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila. Voznik je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s ceste v potok. Zaradi povzročitve prometne nesreče so mu izdali plačilni nalog.

V Celju so v dopoldanskih urah ustavili voznika, ki mu je preizkus alkotestom pokazal, da je imel nekaj manj kot promilo in pol alkohola v krvi. Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mu zasegli vozilo. Sledi obdolžilni predlog.

Nekaj več kot promilo in pol alkohola v krvi pa je imel voznik, ki so ga ustavili v Celju okoli enih zjutraj. Tudi v tem primeru sledi obdolžilni predlog.

Ilegalni prestop državne meje

Včeraj so na območju Bistrice ob Sotli izsledili dva državljana Kosova, ki sta ilegalno prestopila državno mejo. Po opravljenih postopkih so ju predali hrvaškim varnostnim organom.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,762 seconds.