Poročilo Policijske uprave Celje: petek, 27. 10. 2017 (zasegi drog, predoziranje,…)

27. 10. 2017 14:07

Zasegi prepovedanih drog – Zreže, Celje, Vuzenica, Žalec

Policisti Policijske postaje Slovenske Konjice so včeraj na območju Zreč opravili hišno preiskavo pri 36-letnemu občanu. Našli in zasegli so manjšo količino heroina in tehtnico. Osumljenega so pridržali in ga bodo v nadaljevanju kazensko ovadili.

Na območju Vuzenice so policisti Policijske postaje Radlje ob Dravi dvema mladoletnikoma zasegli manjšo količino konoplje, enemu od njiju pa še dva mlinčka.

Celjski policisti so manjše količine konoplje včeraj zasegli trem osebam, doma iz območja policijskih postaj Šentjur, Žalec in Celje.

Žalski  policisti so v večernih urah manjšo količino konoplje zasegli 19-letnemu Celjanu.

Predoziranje – Celje

V parku, na Gregorčičevi ulici v Celju, smo včeraj obravnavali primer predoziranja. 26-letnik doma z območja Policijske postaje Šentjur je zaužil preveliko količino metadona. Našel ga je mimoidoči in obvestil reševalce. 26-letnik ni v smrtni nevarnosti.

Požar – Loka pri Žusmu

Okoli treh zjutraj so bili policisti obveščeni, da v Loki pri Žusmu gori ostrešje stanovanjske hiše. Ogenj se je na ostrešje razširil iz dimnika, kjer je najverjetneje prišlo do vžiga saj. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Zasegi vozil – Celje

Celjski policisti so včeraj dopoldne, v bližini izvoza iz avtoceste Celje center, zasegli osebno vozilo 43-letnemu vozniku, doma z območja Ptuja. Voznik je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Na Ostrožnem so zasegli vozilo 59-letnemu vozniku, ker je vozil kljub temu, da mu je sodišče odredilo začasni odvzem vozniškega dovoljenja.

V Lahovni pa so v popoldanskih urah zasegli kombinirano vozilo 16-letniku, doma z območja Celja, ki je brez vozniškega dovoljenja vozil neregistrirano kombinirano vozilo.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,010 seconds.