Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 27. 10. 2020 (zapeljal s Cinkarniške poti in trčil v drevo, vlom v kavomat,…)

27. 10. 2020 11:30

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah   prejeli 273 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali deset prometnih nesreč.

V  eni se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno  hitrostjo  na Cinkarniški poti v Celju zapeljal z vozišča in trčil v drevo. Prometna nesreča se je zgodila že v nedeljo, o njej so bili iz  Splošne  bolnišnice  Celje obveščeni včeraj, ko je voznik zaradi lažjih poškodb, pri njih poiskal pomoč.

V  ostalih  včerajšnjih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode na vozilih in objektih.

Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo so zasegli vozila. V  Nazarjah  so   vozniku  zasegli  tovorno  vozilo, v Štorah in v Mozirju osebni  vozili,  v  Petrovčah  kolo  z  motorjem.  Voznik, ki so mu vozilo zasegli  v  Mozirju, je poleg tega, da je vozil brez vozniškega dovoljenja, vozil  še  krepko  pod  vplivom alkohola. V krvi je imel nekaj manj kot dve promili  alkohola. Ker je vozil v času, ko je gibanje z odlokom omejeno so mu poleg izdanega obdolžilnega predloga izrekli še globo.

Kriminaliteta

V  Celju,  na  ulici  Ob  Železnici, je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval  osebno  vozilo. Na osebnem vozilu naredil več risov in lastniku povzročil za najmanj 500 € škode.

Na  avtocestnem počivališču Lopata so vozniku hrvaškega tovornega vozila iz rezervoarja ukradli dobrih 450 litrov goriva.

V  izobraževalni  ustanovi v Celju je neznanec vlomil v kavomat. Ukradel je kovance  in  menjalni denar, s poškodovanjem kavomata je lastniku povzročil še za najmanj 500 € škode.

PU Celje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 3,415 seconds.