Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 29. 9. 2020 (pijan s kolesom v ulično svetilko, opazila sumljivega moškega,…)

29. 09. 2020 10:44

Na  Operativno  komunikacijski  center  Policijske  uprave Celje so včeraj prejeli 267 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Prometna varnost

S  področja  cestnega  prometa poročamo o osemnajstih prometnih nesrečah. V dveh  sta  se  dva  kolesarja  lažje  poškodovala,  v  ostalih je prišlo do materialne škode.

Včeraj,  nekaj minut pred sedmo uro zjutraj, so na Kidričevi ulici v Celju obravnavali  prometno  nesrečo,  v  kateri  se je lažje poškodoval 35-letni kolesar.   Prometno nesrečo je povzročila 24-letna voznica osebnega vozila, ki  je  s  stranske  ceste  zavijala na Kidričevo cesto, v smeri Mariborske ceste  in  je  trčila  v  kolesarja,  ki je pravilno pripeljal po Kidričevi ulici.

Drugo  prometno  nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali nekaj čez 22. uro v Žalcu. 38-letni kolesar je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in pod  vplivom  alkohola,  trčil  v ulično svetilko. Preizkus z alkotestom je pokazal,  da  je  imel  kolesar 0,60 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega reda in miru so včeraj ukrepali osemkrat, od tega šestkrat v javnih prostorih.

Ilegalne Migracije

Občanka, ki  se ji policisti zahvaljujejo za klic, je včeraj obvestila, da je ob avtocesti  v  bližini  avtocestnega  izvoza  Lopata opazila  moškega  in posumila,  da  bi  lahko šlo za ilegalnega prebežnika. Patrulja, ki je bila napotena  na  kraj je ugotovila, da je pešec državljan Alžirije, ki je je v Slovenijo vstopil ilegalno in sicer iz Madžarske skrit v podvozju tovornega vozila. Državljana Alžirije so po opravljenih postopkih predali madžarskim varnostnim organom.

Nasilje v družini

Zaradi  suma  storitve  kaznivega  dejanja  nasilje  v  družini, smo včeraj ovadili tri osebe. Dvema smo izrekli še ukrep prepovedi približevanja.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 1,033 seconds.