Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 7. 8. 2018 (pijana in brez izpita povzročila nesrečo, vlomi)

07. 08. 2018 12:44

Današnje policijsko poročilo začenjamo s podatki o prometni nesreči, ki jo je včeraj povzročila voznica osebnega vozila, ki je vozila pod vplivom alkohola. Prometna nesreča se je zgodila okoli 15.30 ure na Mariborski cesti v Celju. Voznica, ki vozila brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, alkotest ji je pokazal 0.76 miligramov alkohola v litru izdihanega  zraka, je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčila v osebno vozilo, ki ga je pravilno vozila druga voznica. Na srečo se nobena od voznic v trčenju ni poškodovala. Povzročiteljico bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu po 324. členu Kazenskega zakonika.

Od preostalega dogajanja  izpostavljamo štiri vlome.

Vlom v poslovni prostor – Celje

Na Levstikovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v poslovne prostore in ukradel nekaj kosov srebrnega nakita in blagajno z denarjem.

Vlom v tri avtobuse – Celje

Na avtobusni postaji v Celju je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v tri avtobuse. Iz enega je ukradel plačilno kartico.

Vlom v gospodarski objekt – Gorica pri Šmartnem

V  Gorici pri Šmartnem so policisti obravnavali vlom v gospodarski objekt. Pogrešajo več motornih žag in več drugega različnega orodja.

Vlom v osebno vozilo  – Celje

Na Teharski cesti v Celju so policisti obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel torbo s prenosnim računalnikom in dokumenti.

Poročilo Policijske uprave Celje: ponedeljek, 6. 8. 2018 (vlomi, tatvina, poškodovanje nasada hmelja,…)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 2,350 seconds.