Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 8. 12. 2020 (policista pobeglega motorista našla mrtvega v potoku,…)

08. 12. 2020 16:11

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah  prejeli 268 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

Na  območju  Policijske  postaje  Mozirje  so včeraj  v popoldanskih urah obravnavali  dogodek, v katerem je umrl 62-letni moški, ki je padel v potok na  območju  Šmiklavža.  Moškega  sta pred tem pri kontroli prometa zaznala mozirska  policista  in  ga  nameravala  ustaviti saj je  brez čelade vozil neregistriran  moped. Policista sta mopedista večkrat pravilno ustavljala z zvočnimi in svetlobnimi znaki, vendar voznik na znake policistov ni ustavil pač  pa  je  odpeljal  v bližnji gozd, kjer je pustil moped in naprej odšel peš.  Policista  sta  v  nadaljevanju  peš pregledala relacijo, kamor se je odpeljal  in  našla  parkirano kolo z motorjem, nato pa je eden od njiju  v potoku,  od  kraja  najdbe parkiranega mopeda oddaljenega dobrih 300 metrov našel  moškega,  ki  ni  kazal  znakov  življenja.   Policista  sta moškega izvlekla  iz  potoka  in   ga  oživljala vse do prihoda reševalcev na kraj. Preiskovalna  sodnica  je  za  62-letnika  odredila  sodno obdukcijo, ki je potrdila, da je moški umrl zaradi odpovedi srca.

V nadaljevanju še o preostalem včerajšnjem dogajanju.

Prometna varnost

Včeraj so na območju naše policijske uprave obravnavali petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

Pri  delu  s  krožno  žago  si je občan v Topolšici včeraj poškodoval štiri prste na roki.

Na  območju  Laškega  je  nekdo  iz  tovornega  vozila ukradel aluminijaste stranice.

Nekaj  pred  18,  uro so bili obveščeni, da je na parkirišču Šaranovičeve ulice  v  Celju  zagorelo osebno vozilo. V požaru je nastalo za okoli 500 € škode. Tuja krivda je izključena.

Z  delovišča  ob  avtocesti  v  bližini Dramelj je neznani storilec ukradel akumulator.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,401 seconds.