Poročilo Policijske uprave Celje: torek, 9. 4. 2019

09. 04. 2019 11:53

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli klice o 75 interventnih dogodkih, skoraj polovico zaradi dogodkov s področja prometne varnosti.

Prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami – Dobrije, Spodnji Dolič in Velenje

V Dobrijah, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, se je okoli desetih dopoldne v prometni nesreči lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je v bližini čistilne naprave, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča v obcestni jarek.

Okoli 11.30 ure so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali tudi v Spodnjem Doliču, kjer je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo in ostalo obrnjeno na streho. Voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval, sopotnika nista bila poškodovana.

Prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami so včeraj v popoldanskih urah obravnavali tudi v Velenju. Zgodila se je na Tomšičevi cesti in sicer zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo. V prometni nesreči se je lažje poškodoval oškodovani voznik.

Poleg omenjenih so včeraj obravnavali še 13 prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat, od tega petkrat v javnih prostorih.

Vlom – Žalec

V Žalcu je občanka zalotila mlajšega moškega, ki je vlomil v njeno stanovanje. Moškega je na videz poznala, saj živi v bližini. Gre za 23-letnika, ki je občanki, ko ga je zalotila, zagrozil z nožem in zapustil stanovanje. Ukrasti ni uspel ničesar. Osumljenemu smo odvzeli prostost in ga pridržali. V nadaljevanju ga bomo kazensko ovadili.

Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi, Policijska uprava Celje

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,080 seconds.