Trčenje z mopedistom (dopolnjeno), vnete zavore

30. 04. 2019 07:43

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 9.54 na Pokopališki cesti v občini Velenje trčila osebno vozilo in motorno kolo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, posuli in nevtralizirali razlite motorne tekočine. V nesreči poškodovano osebo so na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Velenje reševalci NMP Velenje.

Dodano naknadno

Prometna nesreča se je zgodila na Partizanski cesti. Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo jo je povzročila 53-letna voznica, ki je v krožišču trčila v 71-letnega voznika kolesa s pomožnim motorjem, ki je zmanjšal hitrost, ko je zapuščal krožišče. Pri padcu se je mopedist hudo poškodoval. Voznica osebnega vozila in njena sopotnica v prometni nesreči nista bili poškodovani.

Danes so se ob 6.05 v Črnovi v občini Velenje vnele zavore na prikolici tovornega vozila. Voznik je pogasil požar pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Velenje so pregledali podvozje s termovizijsko kamero.

Ob 10.25 so v objektu v Jenkovi ulici v Velenju gasilci iz PGD Velenje rešili ujeto osebo iz kabine okvarjenega dvigala.

sola-voznje-polsi-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 3,062 seconds.