Lepotni studio Monique – nega obraza in nohtov po polovični ceni

03. 10. 2012 21:02

Celje je od 14. septembra naprej bogatejše za moderen lepotni studio. Na Mariborski cesti 120, v neposredni bližini Planeta Tuš, Simona in Nives poskrbita za vrhunsko nego vašega obraza in nohtov.

Studio Lepote Monique poleg vrhunskih izdelkov blagovne znamke Astra Nail’s nudi tudi naslednje kozmetične storitve: nega obraza, manikira, podaljševanje nohtov z gelom, gel lak, pedikura, depilacija, depilacija s kristalnim voskom in masaže. Več o njih izveste na njihovi spletni strani
www.studiomonique.si

Za naše obiskovalke pa na Celje.info, skupaj s lepotnim studiem Monique, pripravljamo posebno promocijsko akcijo. Na spletni strani Polovička.si namreč podarjamo nego obraza in nohtov po polovični ceni.

Natančneje:
trem obiskovalkam
ponujamo nego obraza MONIQUE v vrednosti 50 € le za 25€
trem obiskovalkam ponujamo podaljševanje nohtov z Astra Nails gelom na konice ali na šablone v vrednosti 45€ za 22,5 €

Vse, kar morate storiti za pridobitev omenjenih lepotnih storitev po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj označite, katero storitev želite naročiti.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila  (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše lepotne storitve se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, da boste jih naročili med prvimi, saj jih na voljo ni ravno veliko!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite lepotne storitve v studiu Monique po polovični ceni.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
183 queries in 9,796 seconds.