Pediatrični urgentni center Celje na pol poti do novega ultrazvočnega aparata


V Pediatričnem urgentnem centru (PUC) v Celju obravnavajo najranljivejšo populacijo – otroke. V sodobni urgentni medicini je ultrazvok nepogrešljiv za prepoznavo življenje ogrožajočih stanj. Omogoča hitro diagnostiko, kar lahko rešuje življenja.

img_3613Z namenom zbiranja sredstev za nov ultrazvočni aparat za Pediatrični urgentni center Celje sta bila do sedaj pripravljena Dobrodelno tekmovanje v športnem plezanju ter s predsednico SDM Šentjur Martino Kroflič, kot glavno organizatorko, Dobrodelno glasbena prireditev v Šentjurju.

Donacije pa vseskozi zbirajo tudi preko preko SMS sporočil, nakazil na TRR, prav tako pa se obračajo tudi na sponzorje in donatorje.

PUC je preko omenjenih kanalov do danes zbral okoli 15.000 €. Tako manjka še dobra polovica sredstev. Za nov ultrazvočni aparat namreč potrebujejo 40.000 €. Na poti do cilja bodo zato v PUC veseli in hvaležni za vsak vaš prispevek.

Sredstva še naprej zbirajo na naslednje načine:

Z SMS sporočilom PUC1 ali PUC5 na številko 1919 donirate 1 € oz. 5 €.

Sredstva zbirajo tudi na TRR: SI56-0110-0603-0276-827 s sklicem 922300-2610

Donacijska sredstva ali sponzorstva (če želite donacijo ali sponzorstvo formalno urediti s pogodbo, vas PUC prosi, da se obrnete na Danijelo Gorišek – služba za odnose z javnostmi, tel. št. (03) 423 30 14 ali na e-naslov: [email protected]

Kako donatorska akcija napreduje lahko spremljate tudi na njihovi Facebook strani “Dobrodelna akcija – UZ za PUC”

Vse sponzorje bodo sorazmerno obeležili na veliki zahvalni tabli v čakalnici Pediatričnega urgentnega centra SB Celje, glavni sponzorji in donatorji bodo imeli svoje zahvalno mesto v Pediatrični urgentni ambulanti.

fb-plakat-trr