Trk kombija s tovornjakom, prekrivanje plazišča

17. 12. 2019 06:44

Včeraj sta ob 10.42 v naselju Levec, občina Žalec, trčila voznik kombiniranega in tovornega vozila. Gasilci PGE Celje in PGD Levec so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine. Poškodovanih ni bilo.

Ob 13.33 se je v kraju Spodnji Gabernik, občina Rogaška Slatina, pripetila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila zapeljal v obcestni jarek. Reševalci RP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj, odklopili akumulator in posuli razlite motorne tekočine.

Ob 15.28 sta na cesti Topolšica – Lajše, občina Šoštanj, trčili dve osebni vozili. Pri čelnem trčenju sta se poškodovali dve osebi in so bili odpeljani v SB Celje. Gasilci PGD Velenje so na kraju zavarovali mesto nesreče, osvetljevali, odklopili akumulatorje, posuli iztekle tekočine in pomagali avtovleki pri nalaganju vozil.

Ob 16.00 so na Savinjski cesti v Polzeli, gasilci PGD Polzela z absorbentom posuli razlito kurilno olje na cestišču in ga očistili.

Ob 17.30 so v Zabukovici, občina Žalec, gasilci PGD Zabukovica s folijo prekrili 200 kvadratnih metrov plazu. Obveščene so bile pristojne službe.

*foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,278 seconds.