19. krog 1.SNL: NK Celje– NK Zavrč; Celjani pred zimskim odmorom še zadnjič pred domačim občinstvom


Vir: NK celje
NK Celje – NK Zavrč Vir: NK celje

V predzadnjem 19. krogu 1.SNL bodo nogometaši NK Celja na celjski Areni Petrol v soboto 29. novembra ob 16.00 v štajerskem obračunu gostili Zavrč. Celjska »viteza« Sunny in Krajcer o sobotnem obračunu

Moštvi NK Celja in Zavrča sta se v letošnji sezoni pomerili že štirikrat. V obeh pokalnih tekmah je slavil celjski prvoligaš, v ligaškem tekmovanju je uspešnejši Zavrč, ki je poleg zmage vknjižil tudi en neodločen rezultat s Celjani.

Ne pozabimo – niz nepremaganosti Celjanov traja že 20 zaporednih tekem – 16 dvobojem 1.SNL in 4 ligaške dvoboje. S tem so Celjani izenačili najdaljši niz nepremagosti iz nepozabljive sezone 2002/03, ko so Celjani pod taktirko Korošča Marjana Pušnika, navduševali celjsko publiko na sedaj že odsluženi Skalni kleti.

Vir: NK Celje
Sunny#11, vir: NK Celje

Pred štajerskim obračunom je o sobotnem nasprotniku spregovoril eden bolj zaslužnih in vidnih členov NK Celja enajstica Sunny Omoregie:

Zavrč dobro poznamo, saj smo se z njimi v tej sezoni pomerili že štirikrat. Premorejo kakovostno moštvo, kar dokazuje tudi njihova uvrstitev na lestvici. Zavedamo se, da nas čaka težko delo, do dobrega rezultata pa lahko pridemo le ob predpogoju, da bomo prikazali maksimalen pristop. Upam, da nas bodo v soboto znova v čim večjem številu podprli tudi naši navijači, ki so bili doslej pomemben faktor pri naših rezultatih. Skupaj nam lahko tudi v soboto uspe priti do vseh treh točk.“ (Vir: NK Celje)

 

Vir: NK Celje
Krajcer #5, vir: NK Celje

V obrambi nepogrešljivi Marko Krajcer je pred dvobojem s »haloškim novincem« dodal:

Nobena skrivnost ni, da so tudi tokrat naš cilj vse tri točke. Ne bojimo se nikogar, želimo si nove dobre predstave, s katero bi si priigrali dobro popotnico pred zadnjim obračunom v tej sezoni. Ker je Zavrč tudi naš neposreden konkurent na lestvici, je želja še toliko večja. Upam, da nas bodo na tej tekmi znova v lepem številu podprli tudi naši navijači. Želja vsakega nogometaša je igranje pred čim večjim številom gledalcev, ki ti dajejo še dodatnih moči. Ker gre za zadnjo domačo tekmo v tem letu, bi se jim radi za vso letošnjo podporo zahvalili z zmago.“ (Vir: NK Celje)

Pred približajočo se tekmo omenimo, da so nogometaši 1.SNL nedavno ocenili prav celjsko zelenico kot najbolje pripravljen teren v 1.SNL.

 

Vir: NK Celje
Verbič#7, vir: NK Celje

Ne pozabimo; danes slavi svoj 21. rojstni dan letos blesteči Benjamin Verbič!

Poleg številnih blestečih predstav je v dosedanjem delu 1.SNL zabil 6 golov, kar ga uvršča na 3. mesto strelcev za mariborskima adutoma Luko Zahovičem in Marcosom Tavaresom, vknjižil pa je tudi 6 podaj in zaseda skupaj z »Mariborčanom« Daretom Vršičem mesto prvega podajalca 1.SNL.

Ob tej priložnosti mu zaposleni portala Celje.info želimo, da bi nadaljeval po ambiciozno začrtani poti, da njegovim odličnim predstavam ne bi bilo konca in nenazadnje, da bi ga pestilo čimmanj poškodb.

Cena vstopnic za sobotni obračun znaša ZMERNIH 5 eur, gentlemanska klubska politika: ženske in otroci imajo brezplačen vstop!

Če povzamemo Marka Krajcerja – se vidimo v soboto ob 16.00 v čimvečjem številu na celjski Areni.

 

PREGLED JESENSKEGA DELA SEZONE NK CELJE

Cenjene bralce portala Celje.info obveščamo da je v pripravi poglobljen pregled jesenskega dela 1.SNL v petih delih.

Posebni poudarki pregleda bodo namenjeni delu novega trenerja Simona Rožmana, izpostavili bomo najbolj opazne člene celjskega prvoligaša in podali oceno popularnosti nogometa v Celju. Vljudno vabljeni k branju!

 

Zapisal: J. Hrovat

polsi-nogomet-14_15-klik