Dobrodelni maraton 3h Zumba indoor Cycling (foto, video)


Minulo soboto so na OŠ Lava dobrodelno migali.

Potekal je program, ki je vključeval 3h intenzivne Zumbe in 3h Indoor Cyclinga, kot se imenujera ti novi rekreativni pogruntavščini.

Sam dogodek je bil res nekaj nenavadnega, drugačnega. Ob prihodu so organizatorji obiskovalcem, predvsem veliko je bilo predstavnic ženskega spola, podarili darilne vrečke z marsikatero uporabno stvarjo. Vrečk je bilo preko 200, tako da nihče ni ostal praznih rok.

Na odru se je izmenjalo kar nekaj Zumba inštruktorjev, med njimi: Tea Krajnc, Alja Malis, Barbara Poljanec, Tjaša Novak,  Peter Robič, Tadeja Markoja, Sandra Popovič, Nuša Klešnik, Erasmo, Maša Petač, Jelena Izlakar, gostji: Zrinka Čić in Helena Lojen ter glavna organizatorka Nastja Štern.

Na indoor cyclingu pa sta zadeve v svoje roke vzela Nataša Štern in Miro Arsenić

Za glasbo je skrbel DJ Illusion, dogajanje pa je povezovala voditeljica Anja Markovič.

Zainteresirani so se lahko oglasili tudi do stojnice s fit prehrano NUPO ali pa kupili kakšen kos oblačila za Zumbo

Po končani vadbi je bilo poskrbljeno tudi za pogostitev z jogurti, jabolkami, pijačo,rogljički, krofi…

Organizatorji so podelili tudi nekaj nagrad, med drugim potovanje v Gardaland, razvajanja v termah, masaže in še marsikaj drugega

Za konec  je Nastja Štern, glavna organizatorka in krivka za odličen odogodek, poskrbela za presenečenje.

Proti koncu je na odru nastopila še mlada zvezda iz šova Slovenija ima talent Ajda Ivšek. Za vroči finiš pa sta poskrbela Deeno in Izi iz Total Knockout. Z dodelano koreografijo sta skorajda pregrela žensko občinstvo, obenem pa “ugrabila” še dve prostovoljki, katerim bo ta dan zagotovo še dolgo ostal v spominu.

Oglejte si tri video  prispevke, pod njimi pa še fotogalerijo dogajanja:


[simpleviewer width=100% height=700 id=100]