Dušan Kosić ni več trener Celja


Kot so danes sporočili iz NK Celja, se po včerajšnjem porazu proti Muri in neprepričljivem prvem delu prvenstva s klopi državnih prvakov poslavlja trener Dušan Kosić. Poleg njega klub zapuščata tudi Jasmin Jerič in Amel Mujčinović.

Celjani na prvoligaški lestvici trenutno s 23 točkami zasedajo 7. mesto. Državno prvenstvo se bo nadaljevalo predvidoma februarja.

Nogometni klub Celje in Dušan Kosić sta sporazumno prekinila pogodbo o sodelovanju. 49-letni Ljubljančan je v knežje mesto prišel septembra leta 2017, z osvojenim naslovom državnega prvaka v lanski tekmovalni sezoni pa se je z zlatimi črkami za vedno zapisal v zgodovino celjskega nogometa. Skupaj z glavnim trenerjem se poslavljata tudi pomočnik trenerja Jasmin Jerič in trener vratarjev Amel Mujčinović. NK Celje se vsem trem zahvaljuje za njihov doprinos k uspehom našega kluba in jim na njihovi nadaljnji poti želi vse najboljše. Ime novega trenerja bo klub sporočil v prihodnjih dneh,” so zapisali v klubu državnih prvakov. Kdo bo novi trener zaenkrat iz NK Celja še niso sporočili.