FOTO: Grofi tretjič zapored poraženi na domačem igrišču


Člani NK Celje tudi na tretji domači tekmi zapored niso uspeli vknjižiti točk. Za 14. poraz varovancev Damjana Romiha v letošnji sezoni so poskrbeli nogometaši Domžal.

Pri obeh golih na tekmi je Domžalam pomagala tudi sreča. V 39. minuti je strel Mitje Zatkoviča zadel Luko Vrhunca, žoga je preusmerila smer ter s tem presenetila nemočnega vratarja Amela Mujčinovića in se odbila v gol. Podobno je bilo v 80. minuti, ko je Mitja Zatkovič po strelu zadel Sebastjana Gobca, žoga je znova spremenila smer in še v drugo končala v domači mreži. Tekma bi se lahko končala drugače, če bi glavni sodnik Nejc Kajtazovič v 26. minuti dosodil enajstmetrovko za Celjane, potem ko je gostujoča obramba v kazenskem prostoru igrala z roko.

Domžale so na 7. mestu Prve lige po zmagi v 29. krogu osmouvrščenim grofom ušli na 5 točk prednosti. 7 krogov pred koncem imajo celjski nogometaši 7 točk prednosti pred devetouvrščeno Nafto. Celjane v soboto čaka težko gostovanje pri Luki Koper, ki v pomladanskem delu igra v odlični formi.

Celje : Domžale 0:2 (0:1)
Vrhunc (39′), Zatkovič (80′)

Postava Celja: Mujčinović, Krajcer, Krljanovič (od 77. Gaber), T. Kotnik (od 78. Kos), Bezjak, Bakarič, Verbič (od 60. Vidmajer), Gobec, Centrih, Močič, Medved. Trener: Damjan Romih.

Zapisnik
Rezultati in lestvica

Poročanje nkcelje.si: V Areni Petrol v tretje poraženi

V spodnji galeriji si oglejte nekaj utrinkov s tekme med Celjem in Domžalami, ki jih je v fotografski objektiv ujel Damir Mrkonjić

[simpleviewer width=100% height=700 id=161]

f: Damir Mrkonjić
t: M.K.