KŠOC dočakal prvo desetletko


DSC_0045Iz Kluba študentov občine Celje, ki je nastal po proslulem Klubu študentov celjske regije, so sporočili, da so v petek, 12. septembra, v klubu Mansion praznovali 10. obletnico delovanja.

V obvestilu za javnost so zapisali naslednje: “V kratki, vendar pestri zgodovini so si aktivisti kluba zastavili ogromno ciljev, ki so jih dosegli tako s kratkoročnimi kot tudi z dolgoročnimi projekti.

Deset let nazaj so želeli obuditi mladinski utrip mesta ter mladim ponuditi priložnost za druženje in spoznavanje novih vsebin na področju športa, kulture, sociale, izobraževanja in seveda tudi zabave. Menijo, da jim je z dosedanjim delom to uspelo. Tako so študentom in javnosti pokazali, da so resen partner na področju mladinskega dogajanja v Celju.

Celje je pred desetimi leti dobilo močan študentski klub, ki je postal eden najmočnejših ustvarjalcev obštudijskih dejavnosti v Celju in okolici. Njihovo delo bo še naprej motivirano, saj je to edini način, da dosežejo še bolj kakovostno raven mladinskega vsakdana, ki si ga naši študentje nedvomno zaslužijo.

Z različnimi brezplačnimi dejavnostmi in dogodki bodo še naprej nudili možnost lastnega razvoja in udejstvovanja na dogodkih, ki so idealna priložnost za druženje, spoznavanje novih vsebin in vključevanje v mladinske dejavnosti.”

Ob tej priložnosti so izdelali tudi 16-minutni videozapis:

 

polovicka_celje_klik