Nogomet: Celjani se intenzivno pripravljajo na spomladanski del sezone


NK Celje, simbolna slika, Vir: NK Celje
NK Celje, simbolna slika, Vir: NK Celje

V taboru rumeno-modrih so v preteklih dneh začeli s pripravami na spomladanski del sezone. Tadej Vidmajer je podaljašal pogodbo in v Celju ostaja predvidoma do maja 2018. Po žrebu NZS pa bo nasprotnik naših nogometašev v polfinalu pokala Maribor.

Člani nogometnega kluba Celje so v začetku januarja pričeli s pripravami na drugi del sezone, kamor vstopajo z odličnim izkupičkom iz prvega dela prvenstva.

Prvi del treningov bodo nogometaši opravili na stadionu Olimp, nato pa se selijo na priprave na Hrvaško. V sklopu priprav bodo odigrali tudi dve prijateljski tekmi.

 

Celjski prvoligaš bo v spomladanskem delu prvenstva igral brez Mislava Oršića, Aneja Lovrečiča in Dejana Djermanoviča, pravico za nastop v nadaljevanju prvenstva pa bo pridobil Adnan Bašić.

Vir: NK Celje
Vir: NK Celje

Pogodbo je v teh dneh podaljšal Tadej Vidmajer, 22-letni bočni branilec, ki tako v Celju ostaja do konca meseca maja 2018. V dresu NK Celje je do sedaj zabeležil 59 nastopov.

Tadej Vidmajer (Vir: NK Celje)
Tadej Vidmajer (Vir: NK Celje)

V preteklih dneh je bil opravljen na sedežu Nogometne zveze Slovenije žreb polfinala pokalnega tekmovanja. Celjani se bodo pomerili z nogometnim klubom Maribor, kar bo sigurno prava nogometna poslastica za gledalce. Prva tekma bo odigrana 15. aprila, druga, povratna pa teden kasneje na domači Areni Petrol, kjer se bodo celjani dokazovali pred domačo množico.

A.V.