Začetek Citycentrovega modnega tedna

18. 10. 2020 13:00

JESENSKA MODNA PRIPOVED: Vračamo se k udobju in naravi

Lepota novega letnega časa je v tem, da s seboj prinaša tudi nove modne zgodbe. Tokrat pripravljajo v Citycentru Celje prav posebno jesensko pripoved za vse modne gurmane.

Štiri raznolike jesenske modne zgodbe bodo postavljene po navdihu modnih izložb na osrednjem prireditvenem prostoru in na ogled v Citycentrovem modnem tednu vse od ponedeljka, 19., do sobote, 24. oktobra.

Izvirne modne kombinacije blagovnih znamk, ki so pod streho Citycentra, bo zasnovala stilistka Sonja Rigler. Za vse, ki so radi oblečeni po zadnji modi, ne bo manjkalo navdiha. Med zanimivimi modnimi zgodbami za vse generacije, pa bodo obiskovalci lahko pokukali tudi v »stajliš« garderobno omaro, kjer bo zadišalo po jeseni.

V prodajalnah Citycentra Celje bodo v prihodnjem tednu na voljo posebne ugodnosti pri nakupu aktualnih kolekcij za jesen in zimo. Obiskovalce bodo razveselili s kar dvema priložnostnima nagradnima igrama, saj bodo med vse, ki bodo v prihodnjem tednu opravili nakup nad 10 eur in oddali letak, izžrebali srečne dobitnike Desetakov z nagradnima skladoma v skupni vrednosti 4.500 eur.

Vabljeni na modni teden – izberite stajling, ki ustreza vaši osebnosti in imidžu.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 2,251 seconds.