Noč na letališču Celje 2017 s Šank Rock, Nude in ostalimi (foto, video)

27. 08. 2017 11:20

Lansko poletje v zgodovini Aerokluba Celje ne bo zapisano ravno z zlatimi črkami. Nasprotno, spominjali se ga bodo po temačnih dogodkih, ko je v letališki hangar udarila strela ter zanetila požar, ki je povzročil veliko škodo na letališki infrastrukturi.

Vsaj delno bo k popravi te prispeval veliki koncert, ki so ga pripravili minuli vikend. Denar od vstopnic številnih obiskovalcev Noči na letališču bo namreč namenjen odpravi škode po požaru.

 Organizatorji so poskrbeli za raznolik glasben repertoar, ki je na letališče v Levec privabil tako ljubitelje narodno-zabavne glasve, kot rocka in popularnih popevk. Izkupiček iz vstopnic bo šel za novo letalsko garažo, izobraževalni center in drugo infrastrukturo.

V Lnocnaletaliscu-1evcu so tako v noči iz petka na soboto igrali  in peli ansambel Jug in Stil,  članice skupine Mjav, v rock vode pa so obiskovalce ponesli IN MOTION, UROŠ PLANINC GROUP, NUDE in ŠANK ROCK, za konec pa so še ČAGA BOYS.

 

 

Vabljeni k ogledu fotogalerije z dogodka in videa.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”574″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

znamladih-polsi-klik

E. B.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 2,920 seconds.