Pivo in cvetje 2011 se je uradno začelo (foto četrtkovega večera)


V četrtek se je uradno začel že 47. praznik piva in cvetja v Laškem. Gre za največjo prireditev v Sloveniji, ki v Laško, ki sicer šteje manj kot 4000 prebivalcev, vsako leto privabi okoli 140.000 obiskovalcev.

Med prireditvijo tako vsako leto v Laškem oživi skoraj 30 večjih in manjših gostinskih prostorov, ki poleg kulinarike in osvežitve ponujajo tudi obilo zabave.

Bogat četrtkov večerni program je postregel z zanimivimi glasbenimi gosti, slišali in videli smo lahko Nino Pušlar, Jana Plestenjaka, Godalkarje Bojana Cvetrežnika, Laško pihalno godbo, Terrafolk z Anjo Bukovec, Tabu, Vlada Kreslina, Gibonnija in ostale. Seveda smo se četrtkovega dogajanja udeležili tudi mi in za vas pripravili bogato galerijo fotografij, kjer si lahko med drugim ogledate nastopajoče, ki so prisotne zabavali, obiskali smo vse prireditvene odre, v objektiv smo ujeli tudi go-go plesalki, ki sta pokazali zgolj več kot le plesne spretnosti.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, kjer se morda najdete tudi vi, če ste seveda bili prisotni na prireditvi. Seveda bomo dogodek spremljali vse do nedelje, vabljeni, da spremljate dogajanje preko portala Celje.info.

[simpleviewer width=100% height=700 id=58]

Oglejte si še: Pivo in cvetje 2011: v petek nažigali Don Mentony Band, Mi2 in Big Foot Mama
Pivo in cvetje 2011: v soboto množico navduševali glasbeniki in veličasten ognjemet (foto)

v/t/f: Egon Horvat