Skupina Lollobrigida prebudila Celje (video)

08. 10. 2012 19:37

Koncert hrvaško-slovenske skupine Lollobrigida, je na večer 6.oktobra, prebudil mesto Celje. Množica, ki jo je gostil Metropol Celje, je vročično poskakovala ob priljubljenih ritmih elektro-pop glasbe.

Skupino Lollobrigida predstavljajo energični pevki Ida Prester in Petra Cigoj ter njuna zasedba moških inštrumentalistov – Matej Končan – Kleemar na klaviaturah, Jernej Šavel na bas kitari, Marko Turkalj na kitari in Ivan Levačić Levi za bobni.

Med njihove najbolj poslušane pesmi sodijo – Moj dečko je gej, Ružna djevojka in Volim te. K tem pa se približuje tudi pesem iz novega albuma Pilule, pesem Ja se resetiram. Poleg energičnih melodij, nam skupina ponudi tudi drzna besedila in svoj ekstravagantni slog s katerim včasih kar presenečajo.

Koncert te skupine pa lahko skoraj vsak vikend doživite prav v Sloveniji, kot v intervjuju pove njihova pevka Ida, zaradi odlične publike in navsezadnje tudi finančnega izkupička. Pogovor z Ido, ki odprto pripoveduje o delovanju njihove skupine in pove celo, kako je nastala njihova najbolj poznana pesem, Moj dečko je gej, lahko pogledate v dodanem videu.

Pripravila: Patricija Čamernik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,770 seconds.