Vabimo: Žalska noč mladih 2014 – Big Foot Mama, Mi2, Muff … brezplačne vstopnice!

29. 08. 2014 18:00

zalska-noc-naslovnaŽalska noč je že od nekdaj najprepoznavnejša prireditev v Spodnji Savinjski dolini ter širši regiji. Študentje, zbrani pod okriljem Študentskega kluba Žalec, so vrsto let edini ohranjali sloves in tradicijo omenjenega dogodka. To dokazuje tudi vsakoletna številčna udeležba kulture, druženja in zabave željnih ljudi.

Letošnja prireditev bo časovno nekoliko zamaknjena iz junijskih dni na začetek septembra, natančneje na petek, 5. septembra 2014. Dogodek se bo odvijal v Športnem centru Žalec in bo kot v preteklih letih potekal na dveh odrih. Na glavnem odru bodo zažigali BIG FOOT MAMA, MI2 in MUFF.

Večer pa bodo popestrile tudi številne manj uveljavljene lokalne skupine, kot so EARTH SHOCK, JACKSON, ROCK HEROES in A BIT OF ALL. Na electro odru pa bodo množico popeljali v ekstazo MANUEL DARK, DEAN DEEN in LUKE SAMPLLER.

Za ogled prireditve bodo na voljo vstopnice po 5 EUR v predprodaji in 8 EUR na dan prireditve. Predprodajna mesta so TIC Žalec (Turistično informacijski center Žalec), Študentski klub Žalec, Klub študentov občine Celje, Platinum Club Žalec in Študentski servisi Maribor (Celje, Velenje, Žalec).

SE VIDIMO NA ŽALSKI NOČI MLADIH 2014!

S CELJE.INFO NA ŽALSKO NOČ MLADIH BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si brezplačno (za cekine) ponujamo 10 vstopnic za Žalsko noč mladih.

Naročite jih tukaj:

 polsi-zalec-klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,786 seconds.