Vrača se ‘Savinjski Spring Break Fest’ v Ločici ob Savinji. Zagotovite si cenejšo vstopnico


Vrača se stara normalnost in z njo ‘Savinjski Spring Break Fest’ v Ločici ob Savinji. Za nepozabno zabavo pod ogrevanim šotorom na avto poligonu Ločica ob Savinji bodo 30. aprila 2022 od 19. ure naprej skrbeli Zvita Feltna, Calle Salle, DJ Roky.

Po dolgih mesecih zatišja dobrih zabav se konec aprila vrača zloglasni ‘Savinjski Spring Break Fest’. Pod ogrevanim šotorom na avto poligonu Ločica ob Savinji bodo v sobota, 30. 4. 2022 od 19. pa do 3. ure zjutraj zabave željno množico razvnemali Zvita Feltna, Calle Salle in DJ Roky.

Že danes pa si lahko v predprodaji zagotovite cenejše vstopnice. Nakup je možen na vseh prodajnih mestih Eventima. Ob tem velja opomniti, da je starostna omejitev za vstop na zabavo 16 let oz. mlajši, če le te spremljajo starši ali skrbniki.

S Polovička.si do 50 % cenejše vstopnice za Savinjski Spring Break Fest

Tudi tokrat na Celje.info ponujamo nekaj 50 % cenejših vstopnic za ‘Savinjski Spring Break Fest’ v Ločici ob Savinji. Vstopnice po promocijski ceni so na voljo na Polovička.si (klik). Pohitite, na voljo je samo 24 pol cenejših vstopnic. Popust se obračuna od redne cene vstopnice.