Vražja zabava: Curaprox dan z Dunking Devils se letos seli v Celje

V središču Celja, na Krekovem trgu, se bo 8. junija dobesedno treslo! Vražja zabava, ki se po dveh izjemnih izvedbah v Mariboru seli v knežje mesto, bo poskrbela za zabavno-izobraževalni dan, ki ga bodo pričarali Curaprox z delavnicami za zdrav nasmeh, svetovno znani Dunking Devilsi, Bepop ladies, Trkaj in plesalci Plesnega kluba Plac.

Da bi pokazali, da je skrb za ustno zdravje lahko tudi zabavna, Curaprox Slovenija vabi na že 3. Vražjo zabavo v mestu. Po dveh izjemno odmevnih dogodkih v Mariboru, bo tokrat Celje združilo številne strokovnjake za ustno zdravje, ki bodo obiskovalce na delavnicah naučili učinkovitega ščetkanja zob.

Ščetkalnica in pop-up zobna ordinacija

Delavnice za zdrav nasmeh bodo otrokom in odraslim na zabaven način prikazale veščine pravilnega ščetkanja. S sodelovanjem boste lahko preverili in izpopolnili svoje znanje ter se nagradili z zdravim nasmehom za vse življenje. V pop-up zobni ordinaciji vas bodo pričakali strokovnjaki za ustno zdravje, ki vam bodo povedali, zakaj je v redno ustno higieno nujno potrebno dodati medzobne ščetke, naučili pa vas bodo tudi, kako jih uporabljati. Ne zamudite priložnosti, da vprašate vse, kar vas je kadarkoli zanimalo v zvezi s piko na i pri vsakodnevnem ščetkanju zob.

Pop-up zobna ordinacija na Vražji zabavi
Curaprox igralnica in program za najmlajše

Mladi in mladi po srcu se boste lahko preizkusili še v igranju poučne in zabavne družabne igre »Brush hour«; zavrteli kolo sreče in se za en dan prelevili v Dunking Devila. Najmlajšim obiskovalcem se bo predstavila animacijska skupina Piki in Poki s svojimi akrobatskimi vragolijami, poslikavami obraza in modeliranjem balonov.

Lili in Luka, ambasadorja ščetkanja in zdravih nasmehov
Pester spremljevalni program

Vrhunca dneva bosta dopoldanski in popoldanski nastop svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils. Celodnevni dogodek bo dopoldne otvoril reper Trkaj s priljubljenimi Repki, pozno popoldne pa bo dogajanje na Krekovem trgu popestril še nastop Bepop ladies. Zamuditi ne gre niti nastopa celjskega Plesnega kluba Plac, katerega plesalci se bodo predstavili z izjemnimi koreografijami, ki sodijo na svetovne odre.

Dunking Devils v akciji na Vražji zabavi
Ugodnejši nakup izdelkov Curaprox

Ne zamudite priložnosti, da ob uživanju v bogatem programu, dan izkoristite še za nakup vaših najljubših izdelkov Curaprox – po posebni Vražji ceni. Ves dnevni izkupiček bomo tudi letos podarili Zvezi prijateljev mladine.

Na dogodek lagodneje in ugodneje z vlakom

Da se lahko v Celje pripeljete čim bolj brezskrbno, smo skupaj s Slovenskimi železnicami poskrbeli za kar 75 % ugodnejši prevoz z vlakom iz smeri Ljubljane in Maribora.

Program bo potekal od 10. do 19. ure. Vstop je prost, obvezna je le dobra volja.

 

Naročena objava